2016. november 20., vasárnap

Dream válogatás nyereményjáték!


     Tervezem, hogy a közeljövőben tartok egy nyereményjátékot a blogon, de amíg ez elérkezik, addig hadd ajánljam nektek a Dream válogatás nyereményjátékát!

Mivel az előző bejegyzések a Maxim kiadó újdonságairól szóltak (1,2), ezért jobbkor nem is jöhetett volna ez a könyves játék. Lessétek a részleteket!Sziasztok!

Fantasztikus játékot indítunk! EGY REGÉNNYEL MOST TOVÁBBI ÖTÖT NYERHETTEK!

Amennyiben a játék időtartama alatt rendelitek meg kiadónk weboldaláról (http://www.olvas.hu/termekek/mx939-veled-minden-hely-ragyogo) Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó című regényét, akkor most nem csupán POSTAKÖLTSÉG NÉLKÜL szállítjuk házhoz, hanem akár TOVÁBBI 5 DB REGÉNYT IS NYERHETTEK!

Ehhez pedig csupán regisztrálnotok kell a játék időtartama alatt a számla sorszámával az alábbi linkről elérhető űrlapon! https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeQ310F9gc53XumoM…/viewform

A regisztrálók között kisorsolunk egy 5 db szabadon választható maximos regényből álló könyvcsomagot! 

A nyereményjáték időtartama: 2016. november 12-24.
Sorsolás: 2016. november 25-én!


A játékban kiemelt regényt nem csak önmagában, hanem természetesen más kötetekkel együtt is megrendelhetitek!
A megvásárolt regény(ek)hez jó olvasást, tartalmas kikapcsolódást, a játékhoz pedig sok szerencsét kívánunk!Találkoztam már a regénnyel, de az elolvasásig nem jutottam. Most megszemléltem a könyv fülszövegét, néhány rajongói előzetest, plusz fanképeket. Hű... egész jónak tűnik ez a könyv. Kell! *.*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...