2015. november 7., szombat

Cover Reveal #8 Kae Westa: Karvalyszárnyon


     Ismét egy borítóleleplezős bejegyzéssel érkeztem, ezúttal Kae Westa legújabb könyvéről regélek, aminek címe Karvalyszárnyon.
A könyv nagyon szép, festett borítót kapott, amiért Nagy Gergelynek jár az elismerés.

Oldalszám: 440
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633993798

     Miféle sors várhat egy grófkisasszonyra, akinek felbontották az eljegyzését, kardélre hányták a városát, és maga is csupán az utolsó pillanatban tudott elmenekülni?
Caliannara túléli a mészárlást, de hűséges testőre nélkül menekül, és kalandos módon zsoldosokhoz csatlakozik. Vajon elég az ottani felcser pártfogása, hogy a grófkisasszonyból harcos válhasson, ha mindenki más közönnyel, a kapitány pedig egyenesen ellenszenvvel méregeti?

Shastornak anélkül is megvolt a maga baja, hogy az ostromlott városból szökött nemeslány a nyakába szakadjon, de a neheze csak most következik. Megbízója átveri, a szerettei veszélybe kerülnek, ráadásul hitszegő bátyja is felbukkan.
„Először hasított belé a tudat, hogy vége. Örülnie kellett volna ennek, bőkezű köszönetet mondani a zsoldosok szolgálataiért, és ismét Bartillia dolgára fordítani a figyelmét, mégis végtelenül nehéznek érezte a szívét. A lány a kitaposott csizmában, akit a puszta túlélés érdekében talált ki magának, saját jogán életre kelt, és gyökeret eresztett a számkivetettség talajába. Calina volt az, akit a Karvalyok bajtársul fogadtak, akire a kapitány a dörgőpor ügyében hagyatkozott, aki együtt cipelte odébb a többiekkel az útra döntött fatörzseket – és az is, akinek szívét egyszerre fájó üresség töltötte be vezére asztalánál.” 

     S.m.: A démon és a papnő című regénye kapcsán hallottam először Kae Westáról, amiért egy ideig kíváncsiskodtam, aztán lassan lelohadt az érdeklődésem, de most, hogy az írónő második könyve is hamarosan napvilágot lát, megint érdekelni kezdett a története... pontosabban történetei.
A borító csodálatos, a fülszöveg is elég ínycsiklandó, nagyon várom már, hogy megjelenjen a kötet, biztos, hogy elolvasom.

     Ha megtetszett a könyv, akkor kattintsatok!
  • Tedd kívánság/várólistára a Molyon!


     Kae Westa író, a 2013-mas Aranymosás egyik nyertese. 1981-ben született. Az Imagine és a Merengő amatőr írói közösségében kezdett publikálni, itt lehetett először nyomon követni 2014 folyamán megjelent regényét, A démon és a papnőt. Második regénye, a Karvalyszárnyon 2015 végén kerül a boltokba. Nyelvtanár végzettségű, két gyermek édesanyja.

Blogja: http://kaevilaga.wordpress.com

Facebook-oldal: https://www.facebook.com/kaevilagahttp://konyvmolykepzo.hu/cimke/kae-westa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...