2015. november 1., vasárnap

Cover Reveal #6 Huntley Fitzpatrick: Életem a szomszédban


     Húha, én erről a könyvről teljesen megfeledkeztem *szégyelli magát*. Tegnap kellett volna megmutatnom a következő borítót, sebaj, akkor nézzük meg most, fülszövegestől, történetestől.

Kötéstípus: kartonált
Oldalszám: 416
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: My Life Next Door
Fordító: Dobó Zsuzsanna
Ár: 2999 Ft
Kategória: young adult (Vörös Pöttyös)
     Garrették megtestesítenek mindent, ami Reedékre nem jellemző. Hangosak, rendetlenek, szeretetteljesek. Samantha Reed a magasleséből minden nap azt kívánja, bárcsak egy lenne közülük… egészen addig, amíg egy nyári éjjel Jase Garrett fel nem mászik mellé és meg nem változtat mindent.
Miközben ők ketten szenvedélyesen egymásba szeretnek az első szerelem minden ügyetlenségén és nagyszerűségén át botladozva, Jase családja befogadja Samanthat még ha ő titkolja is Jase-t a saját családja előtt. Ekkor valami elképzelhetetlen történik, és Samantha lába alól kicsúszik a talaj. Hirtelen egy lehetetlen döntés elé állítja a sors. Melyik tökéletes család fogja megmenteni őt? Vagy talán itt az ideje, hogy saját magát mentse meg?
Egy magával ragadó első könyv családról, barátságról, első szerelemről, és arról, hogyan légy hű az egyik emberhez, akit szeretsz anélkül, hogy elárulnád a másikat.
     
     S.m.: ez a borító nagyon helyes. Még ha csupa láb az egész. :) Most kicsit visszasírom a nyarat, én is szeretnék a szerelmemmel egy faágon ücsörögni egy tó felett... Ezt a könyvet biztos leemelném egy könyvesbolt polcáról, olyan jó hangulatú, de a fülszöveg az még érdekesebb. Kíváncsivá tett, még sosem olvastam "szomszéd srácos" könyvet, úgyhogy ez jól fog jönni. Jó lesz bepillantani Garrették életébe, főleg úgy, hogy ha jól értelmezem, többgyerekes családról van szó. Egyke vagyok, ennek is megvan a maga jó oldala, de sokszor irigykedtem azokra a társaimra, akiknek tesója/tesói voltak. Szívesen leskelődnék Samanthával a család után, és álmodoznék egy nagy, kedves családról. Ez a könyv kell!

Ha bejött amit eddig láttál és olvastál, akkor kattintsatok:
  • Előjegyzés! (Fontos! Az előjegyzés még nem rendelés, semmilyen kockázata nincs. Ha valaki előjegyez egy könyvet, e-mail értesítést kap, amint a könyv előrendelhetővé válik.)
  • Tedd kívánság/várólistára a Molyon!

Huntley Fitzpatrick Connecticut partjainál nőtt fel igazi álmodozóként. Vérbeli könyvmoly családba született, ahol mindenki állandóan könyvekbe temetkezett. Tinédzser korában kimerítően alapos jegyzeteket írt az életéről, amivel a frászt hozta a pasijaira, de írói karrierjében nagyon is hasznosnak bizonyult. Debütáló regénye, az Életem a szomszédban 2012-ben jelent meg. Most már hat gyermeke szolgál neki hallgatóznivalóval és látja el alapanyaggal a műveihez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...