2015. november 29., vasárnap

Cover Reveal #15 Jessica Sorensen: Ella és Micha titka


     Jessica Sorensen rajongók figyelem! A Könyvmolyképző hamarosan elhozza az írónő másik new adult, A titok sorozatának első részét, az Ella és Micha titkát.

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Secret of Ella and Micha
Fordító: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789633995310
Elit start: 2015. tél
Várható megjelenés: 2015. tél

     Ella fékezhetetlen, heves természetével tűnt ki, mindenki tudta róla, hogy ami a szívén, az a száján. De azután mindent maga mögött hagyott, egyetemre ment, és ott átváltozott valaki mássá, aki betartja a szabályokat, fegyelmezetten ügyel a rendre, és gondosan elrejti problémáit. Most azonban itt a nyári szünidő, és nem mehet máshová, mint haza. Márpedig fél, hogy otthon újból a felszínre bukkanhat mindaz, amit fáradságos munkával eltemetett, kivált, hogy Micha a szomszédban lakik.
Micha szexis, dörzsölt, magabiztos, és úgy olvas Ella lelkében, mint senki más. Mindent tud a lányról, még a legsötétebb titkait is. Ella tudja, hogy ha a fiú megpróbálja előcsalogatni régi énjét, nehezen bír ellenállni neki. Csak azt nem ismeri föl, hogy amikor távozott, magával vitte Micha szívének egy darabját. És a fiúnak most feltett szándéka, hogy újra megnyeri a lányt, akit elveszített.

     S.m.: sok külföldi borítót láttam már, szerintem a magyar kiadó a legszebb mellett döntött. A történet tipikus NA, titkokkal, szerelemmel, akadályokkal. Aki szereti a műfajt, és a szép borítójú könyveket, annak máris csoroghat a nyála, főleg, ha olvasta és tetszett neki Callie és Kayden története.
Ezidáig semmit sem olvastam az írónőtől, pedig hajt a kíváncsiság, csak elvesztem a túlkínálat tengerében. Ha idén nem is, de jövőre elolvasok tőle valamit. Addig is érdekelne, ki mit gondol Sorensen könyveiről.


     Ha megtetszett a könyv, akkor kattintás!
  • Tedd kívánság és várólistára a Molyon!

      Jessica Sorensen az egyik legkedveltebb amerikai írónő, már több, mint 35 regényt jegyez, amik közül több is a New York Times és USA Today bestseller listák élén trónol.
Legsikeresebb könyve az itthon is megjelent Callie, Kayden és a véletlen, illetve a hamarosan megjelenő Ella és Micha titka.
Az írónő az írás mellett imád sorozatokat is nézni, nagy kedvence a Vámpírnaplók és a Modern család, de a filmeket sem veti meg. Büszkeség és balítélet, Juno, Bad Teacher és az Anywhere but Here is a kedvencei közé tartozik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...