2015. november 14., szombat

Cover Reveal #14 Karen Marie Moning: A Felföld ködén túl


     Néhány héttel ezelőtt, amikor a Cor Leonis oly sok idő után végre életjelet adott magáról, majd' kibújtam a bőrömből örömömben. Aztán mikor bejelentették, hogy az újdonságaik közül elsőként Moning Highlander sorozatának, azaz a Felföldi krónikák első kötetét hozzák el végre, levakarhatatlan volt a vigyorom.
Mostanság pénz szűkében vagyok, de Isten engem úgy segéljen, ha ez a könyv a boltokba kerül, az elsők közt leszek, aki megveszi.

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Cor Leonis Kiadó
Eredeti cím: Beyond the Highland Mist
Fordító: Körmendi Ágnes
Várható megjelenés: november 17.

     Egy csábító skót földesúr…

Az egész királyság csak úgy ismeri, Hawk, a Héja, a csatamezők és a női szalonok legendás ragadozója. Érintésének egyetlen nő sem tud ellenállni, de senki sem férkőzhet a szívébe, míg egy bosszúszomjas tündér át nem ráncigálja Adrienne de Simone-t a modern Seattle-ből a középkori Skóciába. A túlságosan is merész, túlságosan is egyenes lány még egy idegen évszázad foglyaként is leküzdhetetlen kihívást jelent a XVI. századi csábítónak. Bár házasságra kényszerülnek, Adrienne megfogadja, hogy távol tartja magától Hawkot…

Egy nő, aki az idő foglya…

A hírhedt uraságot csak tökéletes „nem” fogadja a lány tökéletes ajkán, de Hawk megesküszik, hogy felesége vágyakozva fogja suttogni a nevét, és könyörög a szenvedélyért, amit lángra lobbant benne. Nem állhat közéjük sem idő, sem távolság, el fogja nyerni a szerelmét! Bár Adrienne nem biztos abban, hogy helyes engednie a szívében ébredező érzelmeknek, kétségeinél erősebbnek tűnik Hawk elszántsága, hogy maga mellett tartsa a lányt…

Karen Marie Moning, a nagy sikerű Tündérkrónikák szerzője ezúttal az érzékek földjére kalauzolja olvasóit. A Felföld ködén túl sorai buja skót tájakat, vad felföldieket és megoldásra váró rejtélyeket ígérnek a főszereplők perzselő pillanatai mellett. Egy csepp misztika kell még, és máris a druidák rejtélyes világában találjuk magunkat, ahol az időn és téren túli szerelem számunkra is csupán karnyújtásnyira kerül. A Cor Leonis Kiadó ezzel a kötettel indítja útjára a többszörösen RITA-díjra jelölt és RITA-díjas Highlander-sorozatot.

     S.m.: mmm... és még egyszer mmmm... ez a borító nagyon nyami! *.*
Moning az egyik olyan kedvencem, akitől bármit elolvasnék. A Tündérkrónikákkal hatalmasat bizonyított, és igaz, óva intettek attól, hogy ettől a sorozattól ne várjak olyan csodát mint Mac sztorijától, attól még epekedve várom az első részt, és természetesen a többit is. Erre a könyvre várok már a bejelentés óta, saccperkábé 2 éve, úgyhogy nagyon ideje már, hogy olvashassam.

     Ha szeretnétek, ne késlekedjetek, szerezzétek meg!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...