2015. november 14., szombat

Cover Reveal #12 Rácz-Stefán Tibor: Túl szép


     Ha elég szemfülesek vagytok, akkor már ezt a borítót is láthattátok már, de a szervezetem ellenem fordult, így a billentyűk helyett az ágyat nyomtam... akkor is, amikor Rácz-Stefán Tibor legújabb könyvéről kellett volna infókat hoznom.
Tibi a Media_Addict.hu bloggere, tavaly jelent meg első regénye Fogadj el! címmel, amit idén a Túl szép, LMBT new adult regény követ.

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633994139
Várható megjelenés: 2015. ősz

     A túlsúlyos Márk mindennél jobban vágyik rá, hogy végre igazán szeressék. Mégis, azt hiszi, hogy a súlya miatt nincs joga a szerelemre. Elkeseredésében finomságokba fojtja bánatát.
Vajon a csupaszív srácra rátalálhat a nagy Ő?
Képes lesz elfogadni önmagát?

Olivér profi úszó, ám doppingbotrányba keveredik, eltiltják a versenyzéstől, és darabjaira hullik az élete. Azt sem tudja, mit hoz a holnap, a szerelemre gondolni sem mer.
Újjáépíthetjük a nulláról az életünket?
Rátalálhatunk az igazira akkor is, ha nem keressük?

A két fiú közös munkahelyen kezd el dolgozni. Előbb megismerik egymást, aztán a titkaik is felszínre bukkannak. De kialakulhat köztük több, mint barátság? Vagy csak a külső számít?

Van egy pont, amikor az ész a szív útjába áll…

     S.m.: nem olvastam még LMBT-s könyvet. És nem tudom miért, kicsit féltem Tibi első könyvétől. Vagy csak az a baj, hogy egy csomó részletet megtudtam a könyvből, így talán már nem tartogatna sok újdonságot. A borító az előző könyvnél is nagyon tetszett, de a Túl szépé is nagyon jó. Szemlegeltetős, az biztos, de nekem még a cím betűtípusa is nagyon bejön. Sokkal szebb és hangulatosabb, mintha egyszerűen oda lenne biggyesztve. A történet pedig... egy túlsúlyos és egy húdecsúcs srác alakulóban lévő kapcsolatáról szól, amihez elég kedvet adott a borító és a fülszöveg. Plusz a lejjebb látható idézetes képek.


Nektek megtetszett a könyv? Nekem igen. Ha nektek is, akkor kattintás!
  • Tedd kívánság/várólistára a Molyon!

Rácz-Stefán Tibor 1988-ban született, foglalkozása szerint marketing asszisztens.
Első regénye "Fogadj el!" címmel 2014-ben látott napvilágot a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A könyv többek között az iskolai terror és a közösségi média veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet. 2015-ben gazdagítja a Rubin Pöttyös könyveket második műve, a Túl szép, amiben két fiú szerelmének a történetét meséli el.
A szerző szabadidejében rengeteget olvas és szereti a sorozatokat is, amikről szívesen értekezik a blogján.

Elérhetőségek:

- Szerzői weboldal: http://racz-stefan-tibor.hu
- Facebook: https://www.facebook.com/racz.stefan.tibor
- Instagram: https://instagram.com/racz.stefan.tibor/
- Könyvmolyképző Márkabolt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/racz-stefan-tibor  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...