2015. október 30., péntek

Cover Reveal #5 Tavi Kata: Táncvarázs


     Szép jó estét mindenkinek, újabb Könyvmolyképzős borítóról rántjuk le a leplet, ami nem más, mint Tavi Kata Sulijegyzetek sorozatának harmadik kötete, a Táncvarázs.
Ismerkedjetek meg a regény fülszövegével és borítójával, ami Egyed Regina és Németh Balázs munkája. 

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633994030
Várható megjelenés: 2015. ősz

     Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat Lilláék útjába, a baráti társaságban akad mindig valami baj.
Képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?


Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését?

Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?

Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?
Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Vajon tényleg neki teremtették a színpadot? Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.

     S.m.: eddig egyetlen magyar ifjúsági regénysorozatba vágtam bele, méghozzá a Szent Johanna Gimibe, amit gondolom senkinek sem kell bemutatnom. Az első kötetig jutottam, de tetszett, és jó volt visszacsöppenni egy kicsit a sulis korszakba, ahol leginkább a tanulás, barátok és szerelmek körül forgott minden. Ezt a korszakot dolgozza fel Tavi Kata is, és örülök, hogy sok elismerő értékelés születik nap mint nap a sorozatáról, így nyugodt szívvel kezdhetek majd neki a könyveknek.
Nézzétek csak, már a harmadik rész is itt egy karnyújtásnyira, ami szép őszi színekben pompázik, kellemes ránézni.
A srác kezéből kedvem lenne elmarni a labdát. Szeretem a labdajátékokat, a kosarazást főképp, nagyon szívesen rááldoznám a szombat délutánomat egy kiadós meccsre.

  • Ha megtetszett a könyv, akkor előjegyezhetitek ITT!
  • Tegyétek kívánság vagy várólistára a Molyon! 
     
     Tavi Kata 1984-ben született. Író, tanár, végzettsége szerint könyvtáros is, jelenleg egy könyvesboltban dolgozik, mint üzletvezető. A II. Aranymosás mese- és regénypályázaton tűnt fel romantikus ifjúsági sorozatának első részével, ami Nyitótánc címen 2013-ban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...