2015. október 17., szombat

Cover Reveal #3 Kylie Scott: Lick - Taktus


     A többi blogger már rég lezavarta ezt a borítóleleplezős kört (és én mint mindig lemaradok), de most csatlakozom, és megmutatom nektek egy New Adult sorozat, a Stage Drive sorozat első részét, ami a Lick - Taktus címet viseli.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Császár László
ISBN: 9789632454603
Várható megjelenés: 2015. ősz
380 oldal, kartonált

     Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!      S.m.:  mmm... a borító nagyon guszta, láttam már a könyv egyéb külföldi borítóját, és az nem tetszett, de ez rendben van, bár a fekete-fehér tetkókat jobban preferálom.
A fülszöveg után aprót felsikkantottam, magam sem értem miért, de az biztos, hogy a tartalombevezető jó könyvet ígér, és főleg, hogy new adult... kell ennél több? Az a kedvenc műfajom!
Evelyn érdekesen töltötte a 21. szülinapját, de az enyém már olyan rég volt (5 évvel ezelőtt), hogy nem is emlékszem rá. 

  • Megtetszett a könyv? Akkor a következő linkre kattintva tessék előjegyezni ITT!
  • Tegyétek kívánság vagy várólistára a Molyon!

Kylie Scott New York Times és USA Today best-seller író, akit megszavazták 2013-ban a legjobb ausztrál romantikus írónak, és az Ausztrál Romantikus Írók Szövetsége hat különböző nyelvre fordíttatta le a könyveit - a hazai kiadás már bőven a ráadás!
Hosszú ideje rajongója a B-osztályú horror filmeknek, a romantikának és a rock zenének. Utóbbi kettőt tökéletesen hasznosítja a Stage Dive sorozatában, amiből külföldön már négy sikeres kötet megjelent, mindegyikben más főszereplőpárossal.
Az írónő Queenslandben, Ausztráliában él a férjével és két gyermekükkel. Rengeteget olvas, ír, és szörföl az interneten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...