2014. szeptember 27., szombat

Könyvek, amiket megszavaztatok


     Örömmel üdvözlök mindenkit, jó újra bejegyzést körmölni. Sajnos idő szűkében vagyok, a munkám jóformán felemészt, így amikor akad egy kis szabadidőm, azt alvással töltöm, vagy végzem az itthoni teendőimet. De nem is untatlak titeket, hisz ezt a bejegyzést könyveknek szántam, méghozzá azoknak, amire az elmúlt pár hét során alkalmatok nyílt szavazni az oldalsávban. Emlékeztek még? Hasonló szavazás volt nemrég a megkezdett sorozataimmal kapcsolatban, de most egyrészes könyvekre lehetett voksolni... (haha még hogy egyrészes. Inkább olyan sorozatokra, amiből eddig egy rész jelent meg magyarul, vagy csak nekem van meg a bevezető kötete) Lássuk a listát.

Markus Zusak: A könyvtolvaj (16 szavazat 27%)  

  
     Ahogy szerintem sokaknál, nálam is akkor jött képbe a könyv, amikor filmadaptáció készült belőle. Talán egyszer néztem meg a mozi előzetesét, épp csak annyira, hogy fogalmam legyen a tartalomról. Amit láttam az tetszett, de előbb szeretném elolvasni, utána pedig jöhet a filmélmény. Ti láttátok már? Vagy olvastátok a könyvet?

Gayle Forman: Ha maradnék (16 szavazat 27%) 


     Fej-fej melletti győzelmet söpörhetett be Zusak könyve mellett Gayle Forman regénye is, ami két részből áll, a második Hová tűntél? címmel. Ezt is legfőképp az adaptációja miatt szeretném elolvasni.

Jessica Park: Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig (16 szavazat 25%)


     A megjelenése óta vadásztam a könyvre, főleg amiatt, mert eddig csupa dicsérő szavakat olvastam róla. Sokszor előfordult, hogy engedtem a tömeg nyomásának ha olvasnivalóról volt szó, remélem a könyv végeztével nem esek pofára, ahogy az már egyszer-egyszer megtörtént. De ha már ennyien megszavaztátok, akkor csak jó lesz. Bizakodom. :)

Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón (13 szavazat 22%)


Ez az a könyv, amin nagyon sokat agyaltam olvassam, ne olvassam?. De a szavazataitok alapján igen, olvasom. :)

Marissa Meyer: Cinder (13 szavazat 20%)


     Szeretem a Disney meséket, és nagyon tetszenek a mostanában divatos történetátírások. Eddig csak filmekben láttam hasonlót, de vevő vagyok a könyves változatokra is. Igaz először Alex Flinn könyvet szerettem volna olvasni, de Meyer története perpillanat jobban érdekel.


Ezúton is szeretném megköszönni a szavazataitokat, és ha ezek közül van(nak) olyan könyv(ek) amiket olvastatok, nyugodtan megoszthatjátok a véleményeteket, szívesen fogadom. :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...