2014. március 26., szerda

Jövő hónapban Magyarországra látogat Ruta Sepetys!

    
     Szolgálati közlemény azon könyvmolyoknak, akik szeretik Ruty Sepetys könyveit, mivel áprilisban Magyarországra látogat a neves írónő! A részleteket a Maxim kiadótól kapott levélből tudhatjátok meg, amit lentebb bemásoltam.


Jövő hónapban Magyarországra látogat két népszerű regényünk, az Árnyalatnyi remény és a Kalitkába zárt álmok írónője, Ruta Sepetys! Szeretettel hívunk és várunk Téged is a rendezvényre, ahol találkozhatsz Rutával: 2014. április 8-án (kedden) 18 órától Budapesten, az Allee Bevásárlóközpontban lévő Libri Könyváruházban!

Az eseményen az írónővel beszélget kiadónk kollégája, majd pedig vendégeink kérdezhetnek az írónőtől!
Ezt követően lehetőséged lesz dedikáltatni is könyvedet Rutával.
  
Az Allee Bevásárlóközpont címe: 1117 Budapest, Váli u. 3.

Ehhez nekem nincs is más hozzáfűznivalóm, minthogy barátilag irigyeljelek benneteket, és ne hagyjátok otthon a dedikáltatnivalót! :)
Olvastam már az írónő Árnyalatnyi remény című könyvét, nagyszerű műnek tartom, aki még nem olvasott tőle semmit az még bepótolhatja, főleg ha alkalma nyílik rá, hogy személyesen is találkozhat az írónővel. Én semmiképp sem hagynám ki, zsebeljétek be ezt az élményt, nem csak a személyest, de a könyvei által nyújtottat is. Higgyétek el, megéri! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...