2014. február 1., szombat

Blogajánló - Éhezők Viadala rajongói oldal


     Mielőtt még átcsúsznánk a februári hónapba, engedjétek meg nekem, hogy leközöljem az első blogajánlós bejegyzésemet, amiben egy rajongói blogot fogok nektek bemutatni, ami nem más, mint Az első magyar Éhezők Viadala rajongói oldal.


     Ancsi, az oldal szerkesztője igazán jó munkát végez, hisz az oldala amellett, hogy naprakész, kellemesen átlátható is. Nincsenek felesleges reklámok, az első bekezdéstől az utolsóig minden adat a lényeges kategóriába tartozik.
Az oldal kinézete egyszerű, de nagyszerű, letisztult. Az oldalsávban a HG-vel kapcsolatos dolgok mellett rajongói írásokra is kattinthattok, továbbá olyan blogokra is, amik más regényadaptációkkal foglalkoznak, vagy csak könyvekkel és egyéb filmekkel/sorozatokkal.
Az oldalon rengeteg mindenről olvashattok ami a regényadaptációkkal és a színészekkel foglalkozik, sok-sok interjút is láthattok, valamint egyéb érdekességeket is, köztük tehetséges külföldi rajongók fanficjeit, amiknek fordítására nem kevés időt és energiát áldozhatott a főszerkesztő. A szövegek mellett jobbnál jobb képeket is találhattok a blogon, amit simán nem menthettek le, de a forrás mindig megvan jelölve, úgyhogy nem okoz nehézséget az éppen tetsző kép "megszerzése" (ezt a mondatot azért írtam, mert láttam már olyan kommentelőt aki azért fanyalgott, mert nem tudott az oldalról leszedni egy képet, miközben ott volt az orra előtt a forrás, úgyhogy tessék jól körülnézni). 

Tudom, apró poszt volt, de jó dolgokról nehéz sokat írni, helyette nézzétek meg, és győződjetek meg Ti magatok, milyen jó is ez a rajongói oldal, amiért - szerintem mondhatom azt - a többi HG fannal együtt nagyon hálásak vagyunk a főszerkesztőnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...