2013. november 16., szombat

Kattints párat és nyerj egy iPad 3-at!


     A Book&Walk e-könyv áruháztól ismét kaptam egy érdekes levelet, ami Nektek kedvez. Figyeljetek csak!Ha eddig nem ismerted az e-könyveket, vagy csak ismerkedsz velük, most érdemes megfogadnod ezt a tippet: ha most regisztrálsz az egyik hazai e-könyv forgalmazónál, egy 64 GB-osApple iPad 3-at nyerhetsz!


Ráadásulmost egy 30%-os e-könyv kupont is kapsz ajándékba, amivel tovább növelheted esélyeid a végső nyereményre. Ha eddig csak papír könyvet olvastál, vagy csak az illegális letöltésekben gondolkodtál az e-könyvek kapcsán, most érdemes váltanod, hiszen a vonzó nyeremények mellett kiváló minőségű, friss és sikeres e-könyvek közül válogathatsz. Ráadásul kedvencedet saját ingyenes magyar nyelvű olvasóalkalmazásokon is olvashatod a már jól megszokott webes olvasó mellett.

Az akció időtartama: 2013. november 14 – december 6.

A játék az alábbi oldalról érhető el: http://bookandwalk.hu/nyerj-ipad3-at.html?utm_source=pr_ipad&utm_medium=referral&utm_campaign=pr_ipad

Szerintem nagyon megéri játszani, hisz nem is kell hozzá túl nagy dolgot tenni. Alig pár kattintás, és az akciós e-könyvek mellett még egy klassz iPad 3-ommal is gazdagabbak lehettek. Ezzel a játékkal nem veszíthettek, az biztos. Sok sikert minden résztvevőnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...