2013. szeptember 24., kedd

Könyvek - amiket kaptam #2

 
     Újra jelentkezem ezzel a poszttal, mert szeretnék kicsit dicsekedni... megint. :) Nagyon szép és jó és klassz, szuperklassz könyveket kaptam három kedves személytől, akiknek a blogomon is szeretnék hálát és köszönömöt mondani! :)) Olyan könyvekre sikerült nemrégiben szert tennem, amikre régóta fájt a fogam, és most már boldogan nézegetem őket a polcomon. :)
(Igen, most idegesítően sokat mosolygok, de ki ne örülne ennyi és ilyen ajándékoknak?)


     Rögtön belecsappintok a lecsóba, és megmutatom nektek annak a csomagnak az első könyves példányát, amit Chriss-től kaptam még nyáron. ^_^ A Tündérkrónikák, Dani O'Malley krónikák néven futó spin-off kötetét, Dani első könyvét angolul már sikerült elolvasnom, de nagyon vártam már a magyar megjelenést. Ha úgy vesszük ezt a könyvet elkunyiztam, mert Chriss sajátja volt, de olyan önzetlen a lelkem, hogy nem sajnálta tőlem. :D
A könyv borítója nagyon szép, teljesen odavagyok érte, hogy a kiadó meghagyta az eredetit. ^_^ Csak azt sajnálom, hogy ez sem keménytáblás. Így a sok olvasástól elég hamar felkunkorodik a szélén lévő műanyag borítás.  

     Csomagocskám második példánya egy Vavyan Fable könyv. Régi kiadás, nem túl vastag, de tetszik. Szeretem a régi könyveket, olyan jó hangulatba tudnak hozni. Meg szeretem a jellegzetes illatukat is.
Bírom Fable utánozhatatlan stílusát, nagyon jó krimitörténeteket (is!) ír, amit jó humorú és bátor főszereplőkkel tesz gazdagabbá. Szeretném már ezt a könyvet is tartalmilag szemrevételezni, de a sok betervezett könyveim miatt egy darabig még a polcomon csücsül.
 

     Amikor Chriss megkérdezte tőlem, hogy mit hozzon ajándékba, pont megláttam a Cor Leonis akciós (500 ft) könyvei között ezt a chick-lit példányt. Persze, hogy azonnal lecsaptam a lehetőségre, és megírtam neki ezt a kívánságomat. Egyrészt azért kértem A Papíron prímát mert nagyon érdekelt, másrészt olcsó volt, nem akartam anyagi csődbe vinni. :P Hogy aztán mennyiért vette, azt nem tudom, de hagyjuk az anyagiakat. A könyv egyébként baromira tetszett, a toplistámban van! :)


     Chriss-től nemcsak könyveket, de egyéb nagyszerű csecsebecséket is kaptam. Cor Leonis, Papíron príma, Új nap virrad és Iced könyvjelzőket, valamint egy dedikált (!*.*) Vavyan Fable könyvjelzőt. Mindegyiknek örültem, na de az utóbbitól dobtam egy hátast a legjobban, ugyanis Fable az egyik kedvenc íróm! :)
Ezeken kívül kaptam még egy szép bőr karkötőt egyenesen Írországból, amin ha jobban megfigyelitek a kis medálszerűséget, észrevehetitek, hogy az ott pont olyan, mint a Bűbájos boszik jele. A Moly-os kitűző pedig nagyon tetszik!

     Következő ajándékozóm Roselyn, akivel a minap döbbentünk rá, hogy lassan már egy éve ismerjük egymást. :) Sokszor zaklattam már azzal, hogy olvassa el a Tündérkrónikákat, aminek az első részét be is szerezte, meg el is kezdte, de... feladta. :( Kedves olvasóim, aki szereti a sorit, egy-egy kommentben buzdítsa velem együtt a leányzót, hogy igenis vágjon bele újra, és olvassa végig Moning történetét, mert megéri!
Folytatnám... szóval később jött a hír, hogy megvette a második részt, amivel meglepne engem. Húúúúú bezsongtam, ezerrel! De mivel kellemetlenül éreztem magam - már előre is - a postaköltség miatt, ezért hárítottam, de ha egyszer ő ajándékozni akart, akkor nem utasíthattam vissza. ;)
A könyvek kis csinosak, igaz a Cor Leonis gondozásából kiadott folytatások borítói szebbek, de kit izgat, hisz megvan az első két rész! Már csak a harmadik hiányzik, és jöhet az újraolvasás!

     Roselyn ajándék könyveit egy fárasztó melós nap után kaptam meg, gondolhatjátok a csomag láttán hirtelen hogy feltöltődtem energiával, ami a napokban megismétlődött, ugyanis az Összetört glóriák harmadik részét, Az Életfát nem mástól kaptam, mint magától az írónőtől! *.* Ilyen megtiszteltetésben eddig még nem volt részem, úgyhogy úgy éreztem magam, mint egy kislány, aki kapott egy csinos Barbie babát. Nos a könyvön nem egy csaj van, hanem egy csini pasi. Őszintén szólva, amikor a világhálón láttam a borítót nem jött be túlságosan, de mint szinte mindig, élőben sokkal de sokkal szebb. A könyv külalakja valami gyönyörűséges, igényes, precíz, hát ha minden könyv így nézne ki, abszolút megérné az árát! A félpucér pasi sem rossz, de nekem a háttérben, fekete alapon látható vörös lángok és a víz(?) tetszik a legjobban.
Eszter természetesen dedikálta a könyvet, amit egy kedves üzenettel tett személyesebbé! :)) 
Tegnap elkezdtem a könyvet, és eddig az "alig bírom letenni" kategóriába tartozik. Elijah sziporkázik, nagyon bírom a személyiségét, de Gabriel miatt kicsit pislogási rohamot kaptam. Nem túl jó értelemben. Viszont az eddig ártatlan és naiv Sophiel kezd bekeményíteni. Itt viszont jó értelemben pislogtam. Remélem, amazonná válik...

Drágáim, még egyszer Köszönöm Szépen az ajándékaitokat! :*   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...